luni, 28 martie 2011

Vineri, 1 aprilie, la Cinema Victoria iesenii se pot intalni cu actorii din filmul "Periferic"

     „Periferic”, filmul care marchează o premieră în România, lansându-se simultan în cinematografe şi online, va avea parte de o proiecţie de gală la Cinema Victoria din Iaşi vineri, 1 aprilie, de la ora 19.00. Regizorul Bogdan George Apetri şi actriţa Ana Ularu, alături de actorul ieşean Ion Sapdaru, vor fi prezenţi la proiecţie şi vor răspunde întrebărilor publicului la final. Pelicula va rula, între 1 şi 7 aprilie, la Cinema Victoria.

     În aceeaşi zi cu premiera de gală de la Iaşi, 1 aprilie, „Periferic” va inaugura experimentul Webkino.ro, prima platformă online dedicată filmelor româneşti. Producţiile vor putea fi văzute în sistem pay-per-view, prin video-streaming, la o calitate HD excelentă. Într-o primă fază, „Periferic” va fi accesibil online doar celor din localităţile fără săli de cinema, urmând ca de la 1 mai să poată fi vizionat din orice colţ al ţării, inclusiv de la Iaşi. Detaliile despre modalitatea de plată şi costul vizionării vor fi anunţate în zilele următoare.

     Webkino.ro este realizat cu suportul casei de distribuţie Voodoo Films şi al companiei de marketing şi vânzări online Q2M, lansată de Dragoş Stanca.

     O dramă cu accente de thriller, „Periferic” este lungmetrajul de debut al unui regizor şcolit la Columbia University din New York şi unul dintre cele mai premiate filme de anul trecut. Scenariul este semnat de Tudor Voican şi regizorul Bogdan George Apetri.

2 comentarii:

Anonim spunea...

oare o fi bun filmul? merita sa merg?

CoSSmiN™-WalK® spunea...

E o drama romaneasca, eu sper sa merite vazut.
Uite si un trailer: http://www.youtube.com/watch?v=8aIumcphZLo